ویژگی دمنوشهای فصلی

ویژگی دمنوشهای فصلی
استفاده از دمنوش طبیعی به جای نوشیدنیهای صنعتی به حفظ سلامت بدن شما کمک به سزایی میکند. میتوانید بنا به سلیقهی خود آنها را قبل یا بعد از غذا، همراه غذا، برای پذیرایی از میهمان یا برای ترتیب دادن یک عصرانه متفاوت مورد استفاده قرار بدهید. این دمنوشها را میتونید تا ۳ لیوان در روز بنوشید.
دمنوش بهاری (آنتی اکسیدانها)
دمنوشهای میوهای با طبع معتدل خود برای فصل بهار بسیار مناسبند. همچنین میوهها سرشار از آنتی اکسیدان و مواد جوان کننده پوست هستند و این آنها را به بهترین انتخاب برای فصل جوانی طبیعت مبدل میکند.
دمنوشهای میوهای وقتی سرد شوند به عنوان شربتی برای پذیرایی از مهمان هم قابل استفاده هستند. برای تهیه آنها باید از میوههای خشک شده استفاده نمایید. میوهها را ترجیحا با پوست و در قطعات نازک خشک نمایید.

دمنوشهای تابستانی (خنک کننده)
تهیه و نوشیدن دمنوش و شربت از گیاهانی با رایحههای سبک و خنک در روزهای گرم تابستان بدن مارا از خطر گرمادهی و کم آب شدن مصون میدارد. گیاهانی که رایحه سبک و خنک و طعمهای ملایم دارند برای این منظور انتخاب خوبی هستند.
دمنوش پاییزی (آرام بخش)
پاییز فصل پرتلاطمی است و به همان نسبت بدن و ذهن شما هم در تلاطم است. در پاییز در معرض بیماریهای بیشتری هستید لذا به قوای جسمی و ذهنی خود برای مقابله با آن نیازمندید و نیاز بیشتری برای آرام کردن خود دارید. در ضمن برای بعضیها پاییز فصل افسردگی و رخوت است. بنابراین دمنوشهای آرام بخش انتخاب مناسبی برای این فصل هستند.
دمنوش زمستانی (گرم کننده)
گیاهان و ادویه جات معطر، با رایحه گرم و دلپذیر خود برای گرم کردن بدن در روزهای سرد زمستانی انتخاب مناسبی هستند و با افزودن رایحهای متفاوت و هیجان انگیز کمک میکنند که بر احساس کسالت و سنگینی روزهای کوتاه و شبهای بلند زمستانی غلبه کنیم.