خواص درمانی دمنوش چای کوهی (گل کوفته)

خواص درمانی دمنوش چای کوهی (گل کوفته)
چای کوهی یکی از گیاهان خودرو دارویی در استان همدان است که در زبان ترکی به آن توکلیجه(پشمالو) نیز می گویند، از تیره ی گیاهان معطر است که آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کنندهیقویبرایاعصابو روان به شمار می رود.
گل گیاه چای کوهی به صورت سنبلهای از گلهای ریز صورتی مایل به سرخ است، در میان کاسبرگهایی با رنگ سبز روشن قرار دارد.
خواص درمانی چای کوهی
از سوی دیگر چای کوهی، دارای خاصیت ضد درد ویژهی دردهای مفصلی، سردرد، سرگیجه، دردهای عصبی و رماتیسمی میباشد که ویژگی انرژیزایی و نشاط انگیزی را نیز برای افراد افسرده و کم حوصله به همراه خود به ارمغان می آورد.
این گیاه در درمان بیماریهای معده و روده با منشاء روانی و بیماریهای اسهال توام با تحریکات عصبی، نقش موثر و آرام بخشی دارد و همچنین در تنظیم اعمال گوارشی و تقویت کبد به ویژه کمک به هضم غذا کاربرد دارد.
چای کوهی را با عسل میل کنید.
یک قاشق مربا خوری پر از چای کوهی را در یک لیوان آب جوش ریخته و با قاشق خوب به هم بزنید و بگذارید مدت ۲۰ دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و با کمی عسل میل کنید.
این چای، یک نوشیدنی خوش رنگ، خوش مزه و دلچسب است که در شبهای سرد پاییزی و زمستان، پس از یک روز کار و تلاش، با ایجاد آرامش و رفع خستگی، بی شک انرژی از دست رفته را به شما باز می گرداند.

سلام بسیار عالی از شما برای اطلاع رسانی ممنونم .
سلام و وقت شما بخیر
ممنونم از توجه شما
و تشکر بابت پیامتون
باسلام و خسته نباشید این چای در برخی کوههای روستای ما هم(روستای گراخک، gorakhk) واقع در مشهد وجود داره و بنام گل پپوpapo میشناسیمش. و برای دلدرد هم بسیار عالیه🌸
ممنون از سایت خوبتون.