محل استقرار گیاهان گوشتی در آپارتمان

در این مقاله سعی شده است محل استقرار گیاهان گوشتی در آپارتمان مورد بحث قرار گیرد، در ادامه همراه با گلتوس باشید:
پشت پنجره به علت دریافت نور غیر مستقیم آفتاب یا روشنایی شفاف مناسب ترین محل برای استقرار کاکتوسها و گیاهان گوشتی میباشد.
چنانچه در آپارتمان اتاقی با این شرایط (پنجره رو به فضای باز) وجود ندارد، و تمایلی به برخورداری این گونه از گیاهان دارید، مکانی با شرایط نوری مناسب و یا مشابه پنجره را در قسمتی از آپارتمان خود فراهم کنید.
گیاهانی با اندازههای کوچک و متوسط مناسب استفاده در پشت پنجره هستند. در حالی که گیاهان بزرگتر نیاز به فضای بیشتری و فضای باز دارند. گیاهان حساس مثل ربوتیا(rebutias)؛ اپی فیلوم(epiphyllums) و بعضی از گیاهان گوشتی جوان را بایستی به منظور جلوگیری از سوختگی پوست خارجی آنها از اشعه مستقیم آفتاب دور نگه داشت.

در کنار پنجره، گیاهان را در یک حالت ثابت نگهداری نکنید، بلکه با گردش دورانی گلدانها، استفاده از نور کافی را برای تمام قسمتهای گیاه تامین کنید.
استثنائاً کاکتوسهای حساس و گیاهانی که در شرف گل دادن هستند نبایستی حرکت داده شوند، زیرا حرکت دورانی گیاه و در نتیجه تغییر نور باعث افتادن گلها خواهد گردید. قرار دادن همه گلها پشت یک پنجره بهتر از چندین پنجره است زیرا عمل آبیاری و مراقبت در یک نقطه آسانتر است.
اگر در نظر دارید کاکتوسهای خود را در مکانی قرار بدید که نور کافی نداره، حتما از نور مصنوعی استفاده کنید.
با توجه به این که زمان گلدهی این گیاهان یکسان نیست، میتونید طوری چیدمان داشته باشید که در طول سال از گلدهی همه این گیاهان در آپارتمان بهرهمند بشوید.
گیاهانی از قبیل هاورتیا، آگاوهای کوچک،آلوئهها و اغلب کاکتوسهای جوان و انبوه مانند ربوتیا و مامیلاریا از کاکتوسها و گیاهان گوشتی مناسب استفاده در پشت پنجره به شمار میروند.
کاکتوسها و گیاهان گوشتی برعکس گلهای آپارتمانی دیگر، نسبت به کمبود رطوبت نسبی در اتاق حساسیت چندانی ندارند. به طور معمول رطوبت موجودر در هوای اتاق در حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد میباشد. که نیاز این گیاهان رو تامین میکند.
این گیاهان نیاز به هوای کافی دارند، لذا تهویه هوا با باز گذاشتن قسمتی از پنجره، به میزانی که گیاهان در معرض خشکی قرار نگیرند، کافی به نظر میرسد.
متوسط درجه حرارت مطلوب این گیاهان در روز ۱۸ درجه سانتیگراد است.
بخش ضروری دیگر، از مراحل زندگی این گیاهان استراحت سالیانه است(غالبا در زمستان) به محض توقف رشد گیاهان، را به محل با نور کم و درجه حرارت پائینتر(در حدود ۴ الی ۵ درجه سانتیگراد) انتقال داده و آبیاری را تا حد جلوگیری از خشک شدن خاک کاهش دهید. با شروع رشد مجدد، گلدانها به محل اصلی خود باز گردانده شده و آبیاری و مراحل دیگر مراقبتها بایستی انجام شود.