هر آنچه درباره کاشت ریحان باید بدانید

هر آنچه درباره کاشت سبزی خوراکی ریحان باید بدانید
یکی از موارد مصرف ریحان استفاده آن بهصورت تازه در انواع غذا و خوراکیهاست، حال تصور کنید گلدانی پر از ریحان تازه را که در هنگام لزوم از آنها استفاده میکنید و از حاصل دسترنج خود لذت میبرید! کاشت ریحان کار بسیار ساده است که به شما آموزش میدهیم. با گلتوس همراه باشید.
آشنایی با گیاه ریحان
گیاهی علفی و یک ساله
با نام علمی: Ocimum basilicum
خانوادهی: Labiateae میباشد.
بسته به شرایط اقلیمی محل رویش، گیاه بین ۴۰ تا ۶۰ سانتیمتر رشد مینماید. در کشت باز دوره رویشی ریحان بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ روز میباشد و مرسوم است چندین چین در این مدت انجام میگیرد اما در گلخانه دوره رویشی حدود ۴۵ روز طول میکشد و در این زمان گیاه با ریشه از زمین در آورده و عرضه میشود.

شرایط مناسب برای رشد ریحان
این گیاه در طول رویش به هوای گرم و تابش نور کافی نیاز دارد. درجه حرارت مطلوب برای جوانه زدن بذر ۱۸ تا ۲۰ درجه میباشد و به سرما بسیار حساس است و در گلخانه بهتر است دمای شب از ۱۰ درجه پایینتر نیاید.
این گیاه به آب کافی نیاز دارد به طوری که از بدو سبز شدن بذر تا برداشت به ۵۰۰ تا ۵۵۰ میلیمتر آب نیاز دارد.
آبیاری به موقع و منظم و همچنین مواد وعناصر غذایی کافی نقش عمدهای در افزایش عملکرد ریحان دارد.
مبارزه مکانیکی با علفهای هرز ضرورت دارد، همچنین گیاه انگل سس ممکن است مشکلاتی رویش گیاه ایجاد کند که با سوزاندن علفهای هرز و یا گیاهان آلوده به سس تا حدودی زیادی میتوان آن را کنترل نمود.
مطلب پیشنهادی