معرفی و شرایط نگهداری ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم

ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم برگ های گوشتی با تیغ های گوشتی نرمی  دارد. که ساقه آن چوب مانند می باشد. و تا ۴۵ سانتی متر قد می‌کشد. برروی برگ ها تیغ های گوشتی دارد.

با مجله گلتوس همراه باشید با ادامه توضیحات در مورد ساکولنت  دلوسپرما

ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم

نام لاتین: Pickle Plant-Delosperma echinatum

نام علمی: Delosperma echinatum

معرفی ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم:

ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم برگ های گوشتی با تیغ های گوشتی نرمی دارد. که ساقه آن چوب مانند می باشد و تا ۴۵ سانتی متر قد می‌کشد.

برروی برگ‌ها تیغ های گوشتی دارد.

خانواده: ( Aizoaceae (succulent

نام های دیگر: pickle plant

زیستگاه اصلی آفریقای جنوبی می‌باشد.

در اواسط بهار گل های زرد زیبایی بر روی آن می‌روید .

میوه ای می دهد که درواقع کیسه ای برای ریز بذرهاست.

ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم

شرایط و نیازها ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم:

خاک مناسب دلوسپرما اچیناتوم :

خاکی با زهکشی مناسب ، بهتر است در خاکش مقداری کوکوپیت نیز استفاده شود .

نورمناسب اچیناتوم دلوسپرما:

 نور دوست است و نور زیاد موجب گلدهی بهتر آن می شود اما در نیم سایه نیز می‌توان از آن نگهداری کرد .

دمای مناسب دلوسپرما اچیناتوم:

سرما را برای مدتی تا – ۳ درجه زیر صفر تحمل میکند و اگر آبیاری مناسب باشد به گرما حساسیت نشان نمیدهد .

آبیاری مناسب دلوسپرما اچیناتوم: 

بین دو آبیاری بگذارید تا خاک کاملا خشک شود سپس آبیاری کنید . در فصول گرم آبیاری بیشتر شود. و در زمستان آبیاری بسیار محدود شود. و وقتی حس کردید که برگ ها در حال چروک شدن هستند آبیاری کنید .

کود دهی  دلوسپرما اچیناتوم:

از کود های معمولی گیاهان می توانید استفاده کنید . بسیار کم کود دهی شود. یکبار در دوره رشد و یک چهارم میزان عادی برای گیاهان دیگر .

ساکولنت دلوسپرما اچیناتوم

تکثیر مناسب دلوسپرما اچیناتوم:

 از طریق بذر و قلمه صورت می پذیرد.

پس از جدا کردن قلمه از گیاه مادر حتما باید چند روزی جای زخم قلمه پینه ببندد. و سپس در خاک مناسب بکارید. و پس از ۵ روز آبیاری کنید . البته درصد ریشه زدن قلمه های این ساکولنت معمولا پایین است .


گلتوس؛ مجله تخصصی گل و گیاه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا